Rafila trimite Inspecţia Sanitară de Stat la spitalul din Bacău, unde o gravidă a murit

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat luni că trimite Inspecţia Sanitară de Stat la Spitalul din Bacău, unde o gravidă a murit săptămâna trecută.

250 afișări
Imaginea articolului Rafila trimite Inspecţia Sanitară de Stat la spitalul din Bacău, unde o gravidă a murit

Rafila trimite Inspecţia Sanitară de Stat la spitalul din Bacău, unde o gravidă a murit

„Nu cunosc cazul. Am venit aseară din Statele Unite. Mă interesez şi vin cu un răspuns. Spitalul, dacă e vorba despre Spitalul Judeţean Bacău, aflat în subordonea Consiliului Judeţean de acolo. Cu siguranţă va întreprinde demersurile necesare. Ceea ce putem să facem în acest moment - vom trimite Inspecţia Sanitară de Stat ca să vedem dacă au fost încălcate procedurile legate de siguranţa pacientului”, spune ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, după ce un bărbat a susţinut că partenera lui, însărcinată în patru luni, a murit din vina medicilor.

Poliţia Bacău a deschis o anchetă penală pentru ucidere din culpă.

Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău resping acuzaţiile şi afirmă că au acţionat conform protocoalelor medicale şi că nu au subestimat starea pacientei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici