Raluca Turcan a lansat o petiţie online de demitere a lui Călin Popescu Tăriceanu

Vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a lansat, joi, o petiţie online pentru demiterea lui Călin Popescu Tăriceanu, chemând cetăţenii să o semneze deoarece Tăriceanu profită de funcţia publică de la conducerea Senatului pentru a acţiona împotriva Justiţiei.

1011 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan a lansat o petiţie online de demitere a lui Călin Popescu Tăriceanu

Raluca Turcan a lansat o petiţie online de demitere a lui Călin Popescu Tăriceanu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Lansez Petiţia «Demiteţi-l pe CCălin Popescu Tăriceanu demolatorul justiţiei care sfidează bunul simţ al românilor din fruntea Senatului!» Având în vedere numeroasele abuzuri comise în cazul Dan Şova de senatorul Călin Popescu Tăriceanu, în calitate de preşedinte al Camerei Superioare a Parlamentului, chemăm cetăţenii la semnarea unei petiţii publice pentru demiterea de la conducerea Senatului României a lui Călin Popescu Tăriceanu cel care sfidează Justiţia şi votul cetăţenilor”, a afirmat Raluca Turcan.

Ea a arătat că "de luni de zile, Călin Popescu Tăriceanu profită de funcţia politică de la conducerea Senatului pentru a acţiona împotriva Justiţiei, cu scopul de a-i feri de răspunsuri fireşti în Justiţie pe politicieni suspecţi de acte de corupţie".

"O petiţie publică este singura măsură prin care se poate salva credibilitatea şi se mai poate curăţa imaginea Parlamentului, al cărui scop de a servi cetăţeanul a fost pervertit de către PSD şi prietenii săi politici, într-o activitate de ascundere a politicienilor suspectaţi de corupţie. Semnaţi petiţia pentru demiterea preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu - demolatorul justiţiei care sfidează bunul simţ al românilor din fruntea Senatului şi pe care PSD l-a trimis la conducerea Camerei Superioare pentru a-i apăra de Justiţie pe prietenii corupţi ai premierului Victor Ponta", a mai menţionat Turcan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici