Raluca Turcan, despre demisia soţului său: Decizia îi aparţine, sunt alături de el sută la sută

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că decizia lui Valeriu Turcan de a demisiona din funcţia de consilier prezidenţial îi aparţine acestuia şi ea este alături de soţul său "sută la sută".

1223 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan, despre demisia soţului său: Decizia îi aparţine, sunt alături de el sută la sută

Raluca Turcan, despre demisia soţului său: Decizia îi aparţine, sunt alături de el sută la sută (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Decizia de a demisiona îi aparţine şi sunt alături de el sută la sută. Soţul meu a decis să-şi folosească experienţa acumulată la cel mai înalt nivel în serviciul public în calitate de consilier prezidenţial pentru a dezvolta proiecte în mediul privat. Această experienţă, împreună cu pregătirea lui profesională, constituie premisele desfăşurării unor proiecte profesionale importante", a precizat Raluca Turcan.

Valeriu Turcan şi-a prezentat demisia din funcţiile de purtător de cuvânt al şefului statului şi de consilier prezidenţial.

Valeriu Turcan, consilier prezidenţial pentru Comunicare Publică, era purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, din aprilie 2007.

Anterior, în perioada 2005-2006, Valeriu Turcan a fost preşedintele Agenţiei de Strategii Guvernamentale.

În septembrie 2011, preşedintele Băsescu l-a numit, prin decret, pe Valeriu Turcan în calitatea de membru în Consiliul de conducere al Institutului Cultural Român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici