Raluca Turcan: E nevoie de o schimbare în echipa de conducere a PDL

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în perspectiva alegerilor interne din partid este necesară o "schimbare în echipa de conducere", dar a susţinut că PDL nu are o "problemă de oameni", ci de "platformă politică şi dialog".

25 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: E nevoie de o schimbare în echipa de conducere a PDL

Raluca Turcan: E nevoie de o schimbare în echipa de conducere a PDL (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Cred, realmente, că PDL are nevoie de competiţie internă. Nu ştiu dacă soluţia pentru PDL este să aleagă între revoluţie şi reformă, însă e nevoie de o schimbare. O schimbare în echipa de conducere, pentru că trebuie să fie mai mulţi oameni tineri şi cu o nouă deschidere. Nu spun asta pentru că sunt tânără, ci pentru că e nevoie de o schimbare de abordare în raport cu cei cărora ne adresăm", a declarat Raluca Turcan.

Turcan consideră că "PDL trebuie să se consolideze pe partea dreaptă şi să intensifice dialogul cu tinerii şi cu întreprinzătorii".

Întrebată dacă va candida din nou la alegerile interne şi dacă va putea face, de exemplu, echipă cu Vasile Blaga, Turcan a răspuns că poate face echipă "cu orice coleg" şi că va candida pentru obţinerea unui nou mandat de vicepreşedinte.

"Pot să fac echipă cu orice coleg al meu care vine cu un program care răspunde şi viziunii mele despre ceea ce ar trebui să se întâmple în PDL. Cred că PDL nu are în acest moment o problemă de oameni, ci de platformă politică, de dialog cu cetăţenii şi de delegare de responsabilităţi şi de urmărirea îndeplinirii acelor responsabilităţi", a afirmat Raluca Turcan.

Ea a menţionat că, în ultima perioadă, liderii PDL au acţionat mai puţin "politic la nivelul organizaţiilor", întrucât au fost aproape în totalitate "acaparaţi" de actul de guvernare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici