Raluca Turcan, preşedinte interimar PNL, despre consultările de la Cotroceni: "Un condamnat definitiv, nepotrivit să fie premier"

Preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan a declarat, marţi, cu privire la mandatul cu care PNL va merge la consultările de la Cotroceni pentru desemnarea premierului, că liberalii susţin că o persoană condamnată definitiv nu este potrivită pentru funcţia de premier.

1750 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan, preşedinte interimar PNL, despre consultările de la Cotroceni: "Un condamnat definitiv, nepotrivit să fie premier"

Raluca Turcan, preşedinte interimar PNL, despre consultările de la Cotroceni: "Un condamnat definitiv, nepotrivit să fie premier"

"Am primit invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis şi BPN a decis să îmi acorde mandat pentru aceste consultări în privinţa echipei şi a ceea ce vom discuta acolo. Evident că mandatul nostru îl vom prezenta întâi domnului preşedinte Klaus Iohannis. Sunt două lucruri pe care PNL nu poate să le ignore şi de la care nu va face rabat. Primul este acela că o persoană condamnată definitiv nu este potrivită pentru funcţia de prim-ministru şi – în al doilea rând – respingem cu fermitate ca Parlamentul României să se transforme în instituţi acare face legi pentru ca anumite persoane să profite. Asta ne-a distrus, ne-a adus la acest nivel de trai, i-a dezamăgit pe oameni şi i-a îndepărtat de clasa politică", declarat preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan.

Întrebată dacă PNL îl va mai susţine pe Dacian Cioloş pentru un nou mandat, Turcan a afirmat că lucrul acesta va fi discutat miercuri cu preşedintele Iohannis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici