Raluca Turcan, realeasă în funcţia de lider al deputaţilor PNL. Numărul viceliderilor, înjumătăţit - surse

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a fost realeasă, joi, în funcţie de lider al Grupului parlamentar al Partidului Naţional Liberal din Camera Deputaţilor, au declarat surse pentru MEDIAFAX, precizând că liberalii au decis să reducă numărul viceliderilor de la 11 la 5.

328 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan, realeasă în funcţia de lider al deputaţilor PNL. Numărul viceliderilor, înjumătăţit - surse

Turcan, realeasă în funcţia de lider al deputaţilor PNL. Numărul viceliderilor, înjumătăţit- surse

În cadrul alegerilor care au avut loc în cadrul Grupului parlamentar PNL, Raluca Turcan a obţinut 43 de voturi, în timp ce Adriana Săftoiu a fost susţinută de 12 deputaţi, au precizat surse pentru MEDIAFAX.

Raluca Turcan a deţinut funcţia de lider de grup şi în sesiunea parlamentară de toamnă.

Deputaţii PNL au decis şi să reducă numărului viceliderilor de grup de la 11 la 5, au adăugat sursele citate.

Negocierile care au loc în PNL, la începutul sesiunii parlamentare, i-au nemulţumit pe unii liberalii.

Senatorul PNL Daniel Zamfir l-a acuzat, miercuri, pe Facebook, pe liderul PNL, Ludovic Orban, că ”a înroşit telefoanele” pentru a-i determina pe liberali să îl schimbe de la Comisia economică şi ”a sunat în disperare” pentru ca Raluca Turcan să fie realeasă lider de grup, invocând ”dorinţele din Deal”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici