Raluca Turcan: Trebuie făcută remaniere, este nevoie de un suflu nou

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat luni înainte de şedinţa BPN al PDL că trebuie făcută o remaniere guvernamentală deoarece este nevoie de un suflu nou al Guvernului condus de Emil Boc.

22 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: Trebuie făcută remaniere, este nevoie de un suflu nou

Raluca Turcan: Trebuie făcută remaniere, este nevoie de un suflu nou (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Întrebată dacă e nevoie de remaniere guvernamentală Tucan a răspusn: "Categoric da". "E nevoie de evaluare, dar în acelaşi timp dincolo de performanţele obţinute de miniştrii cred că este nevoie şi de o suflu nou în Guvernul condus de preşedintele PDL, premierul Emil Boc", a spus Turcan.

Ea a arătat că este necesară întâlnirea parlamentarilor cu preşedintele partidului pentru a afla exact "ce a funcţionat şi ce nu a funcţionat" în Guvern. "Dacă au existat nereguli şi disfuncţii premierul să vină cu noi propuneri", a adăugat Turcan.

Preşedintele Traian Băsescu declara, pe 4 august, la TVR, că pe 1 septembrie se va face o analiză a Guvernului, cu "grupuri parlamentare".

Întrebat dacă are încredere în faptul că actualul Guvern va duce la capăt reformele, Băsescu a răspuns: "Pe 1 septembrie voi avea o analiză cu Guvernul. Şi am promis-o partidului de guvernământ, aşa că o voi face".

"Pe 1 septembrie mă voi ţine de cuvânt şi va fi analiza pe care o facem grupuri parlamentare cu Guvernul, pentru că, până la urmă, un Guvern stă dacă este susţinut de parlamentari", spunea Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici