Raluca Turcan: USL dă cea mai gravă lovitură democraţiei româneşti

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că în opinia sa "acţiunile Ponta-Antonescu continuă linia politică antidemocratică pe axa Ceauşescu-Iliescu-Năstase" şi că liderii USL "au lansat un adevărat linşaj politic împotriva instituţiilor statului".

949 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: USL dă cea mai gravă lovitură democraţiei româneşti

Raluca Turcan (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Acţiunile Ponta-Antonescu continuă linia politică antidemocratică pe axa Ceauşescu-Iliescu-Năstase. Setea de putere a lui Crin Antonescu, obsesia acestuia de a deveni preşedintele României, precum şi disperarea lui Victor Ponta scăpat de acuzaţia de plagiat au generat o luptă împotriva nu unui actor politic, ci împotriva democraţiei", a spus Raluca Turcan.

În opinia sa, ceea ce se întâmplă în aceste zile "este cea mai gravă lovitură aplicată democraţiei româneşti".

"Victor Ponta şi Antonescu au lansat un adevărat linşaj politic împotriva insituţiilor statului. Victor Ponta pune între ghilimele statul de drept. De altfel, sunt singurele ghilimele pe care le foloseşte, iar lucrarea USL se numeşte guvernarea penală şi la bibliografie apare Mein Kampf", a arătat Raluca Turcan.

Ea crede că Victor Ponta şi Crin Antonescu se folosesc de majoritatea parlamentară "pentru a-şi impune voinţa politică la toate nivelurile societăţii, subordonând acestei voinţe statul de drept".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici