Raportul Marty va fi dezbătut marţi,în Comisia de libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne a PE

Europarlamentarul PNL Adina Vălean, vicepreşedinte ALDE, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Raportul Marty privind centrele de detenţie CIA din Europa va fi dezbătut, marţi, în Comisia de libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne a Parlamentului European.

1 afișare
Imaginea articolului Raportul Marty va fi dezbătut marţi,în Comisia de libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne a PE

Raportul Marty va fi dezbătut marţi,în Comisia de libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne a PE

Vălean a precizat că pe agenda de marţi a Comisiei de libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne a Parlamentului European se află dezbaterea Raportului Marty.

Europarlamentarul român consideră îndoielnice sursele pe care le indică raportul şi metoda de analiză, iar concluziile, nefondate. Întrebată care va fi poziţia sa la dezbaterile de marţi, Adina Vălean a precizat că nu are un mandat oficial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici