Rareş Bogdan, către PSD: Nu mai acceptăm niciun fel de atac şi niciun fel de încercare de a izola PNL

Trebuie să fim trataţi pe picior de egalitate, pentru că nu mai acceptăm niciun fel de atac şi niciun fel de încercare de a izola PNL, spune prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan. El afirmă că liberalii au „lăsat prea mult capul plecat, au fost mult prea răbdători”.

256 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan, către PSD: Nu mai acceptăm niciun fel de atac şi niciun fel de încercare de a izola PNL

Rareş Bogdan, către PSD: Nu mai acceptăm niciun fel de atac şi niciun fel de încercare de a izola PNL

„PNL nu părăseşte guvernarea, nu părăseşte corabia când îi e greu, în plină furtună. Ne-am asumat guvernarea în timpul pandemiei, în timpul începutului războiului din Ucraina şi în vremurile extrem de complicate ale crizei energetice. Nu avem niciun motiv să părăsim guvernarea, dar vom fi extrem de duri începând de acum. Trebuie să fim trataţi pe picior de egalitate, pentru că nu mai acceptăm niciun fel de atac şi niciun fel de încercare de a izola PNL sau de a pune la colţ primarii noştri sau preşedinţii de consilii judeţene sau reprezentanţii noştri din teritoriu”, spune Rareş Bogdan.

El afirmă că dacă social-democraţii vor să părăsească guvernare „pot să o facă”.

„În ultimele luni nu am fost pe picior de egalitate. PSD a încercat să domine această coaliţie şi să-şi impună punctele de vedere. Noi, din păcate, dintr-o eleganţă, dintr-un spirit de a păstra această coaliţie pentru stabilitatea României şi pentru că suntem cei care am promis că nu vom produce cupremure la nivelul României...(...) Avem responsabilitate, numai că aşa nu se mai poate. Lucrurile nu mai merg ca pânpă acum. S-a încheiat cu partea de răbdare, am lăsat prea mult capul plecat, am fost mult prea răbdători. (...) Am fost băieţii mult prea cuminţi din coaliţie. Vom deveni băieţii extrem de agresivi, de duri şi de radicali. S-a terminat cu binele”, adaugă Bogdan.

El afirmă că vocile critice din şedinţele conducerii PNL erau ”exasperate de o relaţie tensionată cu PSD în teritoriu”.

Liderul liberal a făcut aceste declaraţii înaintea şedinţei de coaliţie, care se desfăşoară la sediul Guvernului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici