Rareş Bogdan, despre comasare: Important e să fie reprezentativitate şi să oprim extremismul

  • Important e să fie reprezentativitate şi să oprim extremismul, spune prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan despre comasarea alegerilor.
  • Luni are loc şedinţa coaliţiei pentru a stabili organizarea alegerilor.
  • PNL şi PSD discută despre comasarea alegerilor europarlamentare şi locale.
373 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan, despre comasare: Important e să fie reprezentativitate şi să oprim extremismul

Rareş Bogdan, despre comasare: Important e să fie reprezentativitate şi să oprim extremismul

„Avem la ora 16 şedinţă de coaliţie la Guvern pentru a alege cea mai bună decizie pentru organizarea alegerilor din acest an. (...) Pentru noi este important să fie o cât mai bună reprezentativitate. Dacă eu aş fi sigur că românii nu şi-ar pierde apetenţa pentru ultimele două duminici de alegeri şi vor participa într-un număr cât mai mare la toate alegerile, sincer... Nu e o problemă de bani, fiindcă democraţia costă. Acum că plătim 800 de milioane, ori că plătim 600 sau 650 de milioane nu acolo stă marea economie a României. Important e să fie reprezentativitate şi să oprim extremismul, pentru că ăsta e cel mai mare pericol în România”, spune Rareş Bogdan.

El afirmă că România are nevoie de stabilitate, „cheia următorilor ani”.

„PNL este obligat de istoria sa, suntem un partid cu blazon, chiar dacă uşor blazat în acest moment, sper să le scot blazarea colegilor mei din ţară şi să înţeleagă că avem o şansă foarte importantă, nu se pune problema unui candidat (la prezidenţiale - n.r.) altul decât al PNL, pentru că este exclus”, adaugă Bogdan.

Întrebat dacă este exclusă varianta candidaturilor comune, el spune că nu este exclus nimic, dar „dacă vor înţelege cu toţii că Nicolae Ciucă e cea mai bună variantă pentru România”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici