Rareş Bogdan despre prezidenţiale: Vom cere alegeri anticipate de urgenţă/ PNL este pregătit să guverneze

PNL vrea alegeri anticipate de urgenţă, a anunţat duminică, Rareş Bogdan. El a afirmat că Ludovic Orban va face marele anunţ duminică, la ora 23:00.

4729 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan despre prezidenţiale: Vom cere alegeri anticipate de urgenţă/ PNL este pregătit să guverneze

Rareş Bogdan despre prezidenţiale: Vom cere alegeri anticipate de urgenţă/ PNL este pregătit să guverneze

„Vom cere alegeri anticipate de urgenţă pentru ca românii să se poată exprima cine doresc să îi conducă. La ora 23.00 preşedintele PNL va face declaraţii şi va oferi mai multe detalii”, a declarat Rareş Bogdan, la sediul PNL.

El a susţinut că PNL este pregătit să guverneze România.

„PNL este pregătit să guverneze întreaga Românie. Pe parcursul zilei de astăzi, de mâine, cu siguranţă vom avea un for de conducere care vor hotărâ următorii paşi. Sunt satisfăcut că românii, în momente de cumpănă, le pasă de ţara lor. Românii au înţeles să dea o lecţie celor care i-au sfidat doi ani şi jumătate şi au fost mai preocupaţi de drepturile infractorilor decât ale oamenilor cinstiţi. Sunt încântat să îmi reprezint ţara”, a conchis Rareş Bogdan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici