Rareş Bogdan: E nevoie să avem mintea la noi şi să venim cu un candidat unic

„Dacă vrem să mai funcţioneze coaliţia, cred că e nevoie să avem mintea la noi şi să venim cu un candidat unic”, spune Rareş Bogdan, înaintea şedinţei în care liderii PSD şi PNL decid dacă retrag sprijinul pentru candidatura la PMB a medicului Cătălin Cîrstoiu.

731 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan: E nevoie să avem mintea la noi şi să venim cu un candidat unic

Rareş Bogdan: E nevoie să avem mintea la noi şi să venim cu un candidat unic

„Discutăm despre cum a evoluat ultima săptămână şi ce se întâmplă. (...) E o situaţie grea, dar trebuie să ieşim astăzi cu o soluţie finală. (...) Dacă vrem să mai funcţioneze coaliţia, cred că e nevoie să avem mintea la noi şi să venim cu un candidat unic. Dacă mergem cu candidat separat, dinamităm şansele lui George Tuţă şi a lui Rareş Hopincă”, spune prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan.

Liderii Coaliţiei PSD-PNL se reunesc, luni, la ora 10.00, pentru a decide dacă medicul Cătălin Cîrstoiu rămâne candidatul la Primăria Capitalei, în urma acuzaţiilor privind incompatibilitatea sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici