Rareş Bogdan: Europarlamentarii vor trebui să dea explicaţii pentru cazul Ditrău. În curând şi Guvernul

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a spus, duminică, în cadrul Consiliului Naţional al PNL, că europarlamentarii vor trebui să dea explicaţii, începând de luni, legate de cazul Ditrău, urmând şi Guvernul. El a zis că acest caz va pune România într-o poziţie „extrem de complicată la nivel european”.

1928 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan: Europarlamentarii vor trebui să dea explicaţii pentru cazul Ditrău. În curând şi Guvernul

Rareş Bogdan: Europarlamentarii vor trebui să dea explicaţii pentru cazul Ditrău. În curând şi Guvernul

„E un caz care să ştiţi că e mult mai periculos decât pare (Ditrău - n.r) şi pentru care noi, europarlamentarii va trebi să dăm explicaţii şi să o facem începând de mâine şi în curând va da şi Guvernul explicaţii, pentru că situaţia e mult mai gravă decât vă puteţi închipui”, a spus europarlamentarul Rareş Bogdan.

El a adăugat că din cauza tumultului legat de Brexit, încă traşi la răspundere.

„E un caz care părea nevinovat, care a trecut, cumva, sub situaţia Brexitului, dar care deja ne-a plasat pe prima pagină a ziarelor, iar încă televiziunile mari nu ne-au luat cu coronavirusul şi cu Brexitul, au fost uşor ocupate”, a adăugat el.

Eurodeputatul a spus că acest caz va pune România într-o poziţie „extrem de complicată la nivel european”.

„Retorica urii promovată de un partid care nu e în România, dar care are tentacule în România, se numeşte FIDESZ-ulu lui Viktor Orban, a creat o monstruozitate care ne va crea o problemă uriaşă pe plan internaţional. Cazul Ditrău e un caz care, din păcate, ne va pune într-o poziţie extrem de complicată la nivel european şi sper din tot sufletul ca acest caz să fie unul completamente izolat pe teritoriul României”, a argumentat el.

Peste 300 de persoane au participat, sâmbătă, la Căminul Cultural din Ditrău, la o adunare populară unde s-a discutat situaţia angajării celor doi cetăţeni din Sri Lanka la brutăria din comună. Oamenii au insistat că nu vor emigranţi în satul lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici