Rareş Bogdan: PNL nu acceptă niciun fel de prosteală cu vreo creştere de taxe şi impozite

„PNL nu acceptă niciun fel de prosteală cu vreo creştere de taxe şi impozite. Ajunge!”, spune prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan. El anunţă că liderii PSD şi PNL se vor reuni, luni, de la ora 14.00, în şedinţă de coaliţie.

976 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan: PNL nu acceptă niciun fel de prosteală cu vreo creştere de taxe şi impozite

Rareş Bogdan: PNL nu acceptă niciun fel de prosteală cu vreo creştere de taxe şi impozite

„Va fi şedinţă de coaliţie la ora 14.00. Vom merge în coaliţie, cei de la Ministerul Finanţelor ne vor prezenta de unde pot să aducă aceşti bani, pe ntru că este important să ştim dacă există vreo posibilitate de a aduce bani doar pe combatere a evaziunii, pentru că pe taxe şi impozite, cu riscul să aruncă guvernarea în aer, adică să ruem orice discuţie cu PSD, nu acceptăm. PNL nu acceptă niciun fel de prosteală cu vreo creştere de taxe şi impozite. Ajunge”, spune Rareş Bogdan despre banii necesari pentru creşterea pensiilor.

El afirmă că liberalii vor veni „cu orice e necesar să nu mărim taxe şi impozite în 2024”.

„Capitalul românesc şoi firmele româneşti şi cele străină din România sunt cele care aduc bani la buget. Aceşti oameni trebuie să înţeleagă că fără un mediu de afaceri sănătos, fără firme româneşti puternice, fără un sistem bancar puternic, fără investiţii, nu avem de unde da pensii, de unde da salarii, nu avem de unde face investiţii. De asemenea, România, iar dl. Ciolacu ştie foarte bine că că bani europeni, fără bani din PNRR, inclusiv tranşa care trebuie încasată până la 1 ianuarie, şi fără fondurile structurale România intră în faliment”, încheie Rareş Bogdan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici