Rareş Bogdan, pus la colţ de un PSD-ist: nu are niciun drept să dea lecţii acestui Guvern şi acestui premier

„Rareş Bogdan nu are nicio treabă cu fermierii români! Nu are niciun drept să dea lecţii acestui Guvern şi acestui premier despre ce trebuie sau nu făcut”, afirmă deputatul PSD Marian Mina, după ce liberalul a afirmat că s-a greşit că nu s-a vorbit cu protestatarii în primele 48 de ore.

374 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan, pus la colţ de un PSD-ist: nu are niciun drept să dea lecţii acestui Guvern şi acestui premier

Rareş Bogdan

„Un fermier român vinde într-o lună cât comandă Rolex Bogdan la o singură masă într-un restaurant de fiţe! Atunci când mănânci doar burata şi mozarella, nu mai ştii ce înseamnă telemeaua şi brânza de burduf românească! De asta şi devii penibil când te duci în piaţa cu Rolex-ul la mână, ca într-o excursie, să adulmeci pătrunjelul. Rareş Bogdan nu are nicio treabă cu fermierii români! Nu are niciun drept să dea lecţii acestui Guvern şi acestui premier despre ce trebuie sau nu făcut”, scrie pe Facebook Marian Mina.

El adaugă că fermierii şi-au primit subvenţiile cu un an întârziere „cu dreapta la putere”.

„Şi au primit fix zero lei sprijin din partea statului. Deci, domnule Bogdan, un exerciţiu simplu, înainte să mai deschideţi gura: Telemea- da! Burata- ba”, încheie social-democratul.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat la Realitatea TV că s-a greşit că nu s-a vorbit cu protestatarii în primele 48 de ore. „Nu trebuie să mai pierdem nicio oră, lucrurile pot fi rezolvate”, afirmă el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mina,
bogdan,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici