Răspunsul lui Iohannis când a fost întrebat dacă Trump va vizita România înainte de alegerile prezidenţiale din 2020

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că Donald Trump este în campanie electorală şi cu siguranţă nu va veni în România înainte de alegerile din Statele Unite, însă invitaţia pentru acesta rămâne deschisă.

1988 afișări
Imaginea articolului Răspunsul lui Iohannis când a fost întrebat dacă Trump va vizita România înainte de alegerile prezidenţiale din 2020

Răspunsul lui Iohannis când a fost întrebat dacă Trump va vizita România înainte de alegerile prezidenţiale din 2020

„Sunt mulţumit că avem aceste ocazii de a discuta şi formal, dar şi informal cum am avut ocazia aseară la recepţie. Acum trebuie să vedem lucrurile cu pragmatism. Preşedintele Trump este practic în campanie electorală şi nu cred că putem să ne aşteptăm la o vizită în România înainte de alegerile din Statele Unite, dar probabil după”, a spus Klaus Iohannis, înainte de participarea la Summitul NATO.

Klaus Iohannis l-a invitat pe Donald Trump în România pentru o vizită de lucru şi în luna august, când preşedintele României l-a vizitat pe liderul SUA la Casa Albă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
trump,
sua

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici