Răspunsul lui Klaus Iohannis dacă se va vaccina „public” împotriva Covid-19

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, că se va vaccina anti-Covid şi că o va face public, dacă se va considera că acest lucru ar putea ajuta, ca exemplu pentru cei mai sceptici.

4942 afișări
Imaginea articolului Răspunsul lui Klaus Iohannis dacă se va vaccina „public” împotriva Covid-19

Răspunsul lui Klaus Iohannis dacă se va vaccina împotriva Covid-19

Întrebat în cadrul conferinţei de presă de miercuri, dacă se va vaccina „public”, pentru a da un exemplu celor mai sceptici, şeful statului a spus că o va face.

„Dacă se crede că asta ar ajuta, da, cu plăcere, cum să nu, nu am nicio problemă cu asta. Eu sunt pentru vaccinare, personal sunt pentru vaccinare”, a spus Klaus Iohannis.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, luni, că vaccinarea împotriva noului coronavirus nu va fi obligatorie.

„Nu mai avem mult. Deja e clar că este în fază finală de avizare cel puţin un vaccin dacă nu şi mai multe vaccinuri. Campania (de vaccinare-n.r.) nu va fi obligatorie. Autorităţile nu pot să oblige pe cineva să se vaccineze. Noi putem să le arătăm toate avantajele vaccinării, noi putem să încercăm să îi convingem să se vaccineze, dar evident nu putem obliga pe cineva să se vaccineze. Desigur că vaccinarea e cea mai bună soluţie de a nu contracta această boală. O campanie reuşită de vaccinare este cea care poate să ne conducă la revenirea la normalitate, într-un orizont de timp rezonabil. Eu zic că suntem aproape, se vede deja luminiţa de la capoătul tunelului”, a declarat luni premierul Ludovic Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici