Răspunsul lui Meleşcanu când a fost întrebat dacă s-ar înscrie în PSD

Preşedintele Senatului Teodor Meleşcanu a declarat, luni, întrebat dacă s-ar înscrie în PSD, că în politică a învăţat că „niciodată nu trebuie să spui niciodată”.

2025 afișări
Imaginea articolului Răspunsul lui Meleşcanu când a fost întrebat dacă s-ar înscrie în PSD

Răspunsul lui Meleşcanu când a fost întrebat dacă s-ar înscrie în PSD

„Eu nu m-am înscris în Forţa Naţională deocamdată, eu sunt în grupul politic al PSD. S-a mai grăbit lumea... Eu sunt unul dintre cei care sprijinăEu sunt unul dintre cei care sprijină ideea unei platforme”, a afirmat Teodor Meleşcanu.

Chstionat dată ar fi dispus să se înscrie în PSD, preşedintele Senatului a replicat: „Niciodată nu trebuie să spui niciodată în politică. Asta am învăţat-o”.

Teodor Meleşcanu participă la şedinţă reunită a grupurilor parlamentare ale PSD, la care este prezentă şi Viorica Dăncilă.

Preşedintele Senatului Teodor Meleşcanu s-a înscris, vineri, în Forţa Naţională, potrivit unui mesaj postat de către acesta pe Facebook. La acest proiect iniţiat de Remus Borza s-au alăturat recent mai mulţi parlamentari, precum Graţiela Gavrilescu, Ion Cupă sau Alexandru Băişanu.

Fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu, propus de PSD, a fost ales preşedinte al Senatului, fapt pentru care ALDE a decis excluderea acestuia din partid.

Excluderea lui Teodor Meleşcanu şi a altor câţiva aleşi, care au acceptat funcţii în ministere, după ieşirea ALDE de la guvernare, a dus la desfiinţarea grupurilor parlamentare ale partidului.

Taguri:
meleşcanu,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici