Război civil în USR? Europarlamentar către Drulă după scadalul Lasconi: Cine îşi pune demisia pe masă, preşedintele USR? Biroul Naţional?

  • Scandalul declaraţiilor şi retragerii Elenei Lasconi de pe listele pentru europarlamentare este departe de a se fi terminat.
  • Conducerea partidului este criticată de mai multe voci din partid pentru modul în care Elena Laconi a fost pusă iniţial în capul listei pentru alegerile ce vor avea loc anul viitor.
  • Europarlamentarul Vlad Gheorghe: Cine îşi asumă haosul ăsta? Cine plăteşte pentru bâlbâiala asta total neprofesionistă care a urmat numirii nestatutare pentru alegerile europarlamentare?
1666 afișări
Imaginea articolului Război civil în USR? Europarlamentar către Drulă după scadalul Lasconi: Cine îşi pune demisia pe masă, preşedintele USR? Biroul Naţional?

Război civil în USR? Europarlamentar câtre Drulă după scadalul Lasconi: Cine îşi pune demisia pe masă, preşedintele USR? Biroul Naţional?

Elena Lasconi, primarul din Câmpulung, s-a retras la cererea lui Cătălin Drulă, liderul USR, din campania pentru europarlamentare după declaraţiile acesteia referitoare la familia tradiţională.

Totuşi, scandalul pare departe de final. Cătălin Drulă şi conducerea USR sunt criticaţi din partid pentru modul în care a fost întocmită lista pentru Alegerile Europarlamentare ce vor avea loc pe 9 iunie 2024.

"Cine îşi asumă haosul ăsta? Cine plăteşte pentru bâlbâiala asta total neprofesionistă care a urmat numirii nestatutare pentru alegerile europarlamentare? Cine este responsabil pentru dezamăgirea pe care USR a provocat-o iar electoratului, pentru imaginea boţită de neprofesionişti care se joacă de-a partidul, de-a listele şi candidaţii? Cine îşi pune demisia pe masă, preşedintele USR? Biroul Naţional? Gata, o postare pe pagină şi schimbarea pozei de cover, asta înseamnă asumarea scandalului care ne-a adus IAR în atenţia românilor, dar nu aşa cum ar fi trebuit?", a scris pe Facebook europarlamentarul Vlad Gheorghe.

Acesta spune că scandalul dăunează partidului care deşi este în opoziţie nu creşte în sondaje. El mergând până la a spune că USR a ajuns din "partidul speranţei" în "partidul dezamăgirii"

"Cauţi ”USR” azi şi rezultatele sunt: ”imaturitate politică”, ”lipsa de viziune”, ”lipsă de comunicare” - numai lucruri ”bune”. Suntem partid în opoziţie care NU creşte în opţiunile votanţilor când la putere se află o alianţă toxică pentru români. PSD şi PNL fac zilnic câte o nenorocire, cresc taxele şi impozitele, îşi bat joc de justiţie, eşuează iar cu intrarea în Schengen şi câte şi mai câte, iar USR face ştiri doar cu scandaluri interne şi procente staţionare în sondaje, în cel mai bun caz. Suntem partid în opoziţie care pentru prima rundă de alegeri din cel mai important an electoral pentru România vine cu o listă lansată cu scandal, modificată cu alt scandal. Chiar nu vă pasă că din partidul speranţă am ajuns partidul dezamăgire?! Sunteţi mulţumiţi când cetăţenii ne numesc ”răul cel mai mic”, vă mândriţi cu aşa ”rezultate”? Citiţi vreodată comentariile şi mesajele oamenilor sau îi blocaţi, la fel cum faceţi cu cei care vi se opun sau vă pun întrebări în interiorul partidului? Fiţi foarte atenţi: pe votanţi nu îi puteţi suspenda sau exclude, EI sunt cei care exclud USR din opţiunile de vot", a dăugat acesta.

Europarlamentarul face apel la o reveire la temele de campanie abordate de USR în trecut.

"Aroganţa, autosuficienţa nu câştigă încrederea românilor. Treziţi-vă şi reveniţi la valorile USR, la misiunea cu care am spart blocada partidelor vechi şi corupte. Asta aşteaptă oamenii de la noi - vor să le dăm alternativa pe care le-am promis-o şi pe care nu o mai văd acum, cu tine, Cătălin Drulă şi cu cei cu care te-ai înconjurat la conducerea USR", a scris pe Facebook Vlad Gheorghe. 

Vlad Gheorghe nu a fost inclus pe lista anunţată de USR în octombrie pentru Alegerile Europarlamentare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici