Răzvan Mironescu: În stradă, voi merge singur. Marian Munteanu să-şi clarifice întâi programul

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, Răzvan Mironescu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că îşi va face acţiunile de campanie electorală independent de Marian Munteanu, afirmând că, înainte de a ieşi în stradă, Munteanu trebuie să îşi clarifice programul pentru Bucureşti.

504 afișări
Imaginea articolului Răzvan Mironescu: În stradă, voi merge singur. Marian Munteanu să-şi clarifice întâi programul

Răzvan Mironescu: În stradă, voi merge singur. Marian Munteanu să-şi clarifice întâi programul

"Campania mea este în plină desfăşurare. Eu am o strategie de campanie bazată în proporţie de 70% pe prezenţa în stradă, din punctul acesta de vedere acţiunile de stradă le voi face în continuare, aşa cum le-am făcut şi până acum, singur, cu mici excepţii în cazul lui Ludovic Orban", a declarat candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, Razvan Mironescu, întrebat dacă se va delimita în campania electorală de candidatul susţinut de PNL la PMB, Marian Munteanu.

Răzvan Mironescu a afirmat că Marian Munteanu "trebuie să îşi clarifice în mod coerent şi cu ajutorul echipei de campanie un program pentru Bucureşti", adăugând că îl interesează mai puţin acuzaţiile care i se aduc, pe motiv că "subiectul legat de mişcarea legionară este desuet".

"(După ce îşi va stabili programul pentru Bucureşti, Marian Munteanu-n.r.) va putea să iasă la acţiuni de stradă pentru că acolo va fi întrebat ce are de gând să facă în Bucureşti, cum are de gând să abordeze problemele bucureştenilor. Nu consider nici din punctul său de vedere, dar nici al meu, că este oportună, în momentul de faţă, prezenţa domnului Marian Munteanu la acţiuni de stradă", a declarat Mironescu.

"Mă interesează activitatea lui Marian Munteanu, din Piaţa Universităţii, care a rămas în memoria cetăţenilor, de opoziţia sa faţă de regimul FSN şi Ion Iliescu. Subiectul legat de mişcarea legionară mi se pare puţin desuet în momentul de faţă şi fără niciun fel de relevanţă pentru actualitate", a adăugat liberalul.

Candidatul PNL la primăria Sectorului 6 a susţinut că, după retragerea lui Ludovic Orban, s-a stabilit că "fiecare candidat este pe cont propriu" şi îşi poate face campania ţinând cont de realităţile din sectorul în care candidează.

Răzvan Mironescu este al doilea candidat liberal care precizează că nu va face campanie alături de Marian Munteanu, după candidatul PNL la sectorul 5, Ovidiu Raeţchi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici