Răzvan Popa, eurodeputat PSD: Summitul PPE de la Bucureşti, o defilare a antiromânilor

Europarlamentarul PSD Răzvan Popa a catalogat drept sfidătoare organizarea, sâmbătă, la Bucureşti a Summitului PPE al liderilor locali şi regionali, iar reuniunea a reprezentat „o defilare a antiromânilor” chiar în Capitala ţării.

158 afișări
Imaginea articolului Răzvan Popa, eurodeputat PSD: Summitul PPE de la Bucureşti, o defilare a antiromânilor

Răzvan Popa, eurodeputat PSD: Summitul PPE de la Bucureşti, o defilare a antiromânilor

„Este sfidător că acest eveniment a fost organizat chiar în Capitala României, una dintre ţările care este cel mai des atacată de politicienii din PPE. Summitul PPE a fost o defilare a antiromânilor la Bucureşti, ceea ce este greu de acceptat. Şi mai tragic este că politicienii români afiliaţi acestei familii europene se întrec în atacuri la propria ţară, iar pentru asta sunt recompensaţi cu locuri pe liste. Alegerile europene o să le ofere o surpriză Popularilor Europeni, în ceea ce priveşte România. Românii sunt demni şi nu acceptă să fie folosiţi drept ţinte, iar asta o să se vadă la vot, când PNL va primi o lecţie”, a declarat Răzvan Popa, printr-un comunicat de presă remis, sâmbătă, MEDIAFAX.

Summitul PPE al liderilor regionali şi locali a avut loc, sâmbătă, la Romexpo. La eveniment au fost prezenţi 3.200 de participanţi. În cadrul reuniunii au ţinut discursuri şeful statului Klaus Iohannis, preşedintele PNL Ludovic Orban, candidatul PPE pentru poziţia de preşedinte al Comisiei Europene (CE) Manfred Weber, secretarul general al PPE Antonio López-Istúriz White, liderul grupului PPE în Comitetul Regiunilor Michael Schneider şi directorul campaniei PPE pentru alegerile din 2019 Dara Murphy.

Liderii PPE au afirmat că Guvernul PSD este un eşec, iar dezvoltarea României a fost împiedicată de incompetenţa actualului Executiv socialist, de birocraţia sufocantă şi lipsa alocărilor pentru autorităţile regionale şi locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici