Reacţia Gabrielei Firea după ce Nicuşor Dan a început decolantarea autobuzelor STB

Nu e în stare să construiască şi atunci dārâmā tot, spune Gabriela Firea despre Nicuşor Dan, care a anunţat că vehiculele STB vor fi decolantate, iar spaţiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale: „Pe autobuze scrie că sunt achiziţionate în 2018. Îl deranjează realizările mele”

23245 afișări
Imaginea articolului Reacţia Gabrielei Firea după ce Nicuşor Dan a început decolantarea autobuzelor STB

Gabriela Firea, despre decolantarea autobuzelor STB: Pe Nicuşor Dan îl deranjează realizările mele

„Nu e în stare să construiască şi atunci dārâmā tot! Când am ajuns primar, bucureştenii călătoreau înghesuiţi în autobuze, unii chiar pe scară, punându-şi viaţa în pericol. Am achiziţionat 400 de autobuze noi Euro 6 şi 130 autobuze Hybrid. Pe noul primar îl deranjează că pe autobuze scrie că sunt achiziţionate în 2018. Adica în mandatul <lui Firea>. Îl deranjează realizările mele. În loc să achiziţioneze şi el 200-300 de autobuze, să fie înlocuite toate cele vechi, Plicuşor a dat ordin să fie răzuit de pe autobuze anul achiziţionării”, afirmă Gabriela Firea.

Ea îl acuză pe Nicuşor Dan că spaţiul publicitar va fi folosit pentru sponsorii şi prietenii politici.

„Sacrifică cetăţenii care nu vor mai putea vedea pe fereastră, plus că mulţi călători simt un sentiment de claustrofobie, doar ca să umple buzunarele unor băieţi. Şi în mandatul meu, STB a promovat evenimentele oraşului şi a vândut spaţiul publicitar disponibil, dar doar în spaţiile în care nu se producea un disconfort pe călători. Dar ce ştie Plicuşor ? Îl doare pe el de oameni? Se vede treaba că nu! Stai liniştit, Plicuşor! Bucureştenii nu uită aşa uşor cum crezi tu! Şi te vor ţine minte şi pe tine că nu ai construit nimic. Te-ai ocupat doar de blocări, stopări, raşchetări, demolări şi poliţe. Ţine minte 3 cuvinte : vei deconta tot”, conchide fostul primar genersal al Capitalei.

Nu e nevoie ca pe vehiculele destinate transportului public din Bucureşti să scrie „Primăria Capitalei”, pentru că oricine ştie acest lucru, spune primarul general Nicuşor Dan, care vrea să vândă reclamă pe spaţiul ce va rămâne gol, după decolantare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici