Reacţia lui Antonescu după ce Ponta a acceptat nominalizarea Ramonei Mănescu: "Foarte bine"

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat, duminică, că este "foarte bine" că premierul Victor Ponta a acceptat nominalizarea Ramonei Mănescu pentru portofoliul Transporturilor, el arătând, pe de altă parte, că este cu atât mai bine cu cât propunerea a fost acceptată mai repede.

1062 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Antonescu după ce Ponta a acceptat nominalizarea Ramonei Mănescu: "Foarte bine"

Reacţia lui Antonescu după ce Ponta a acceptat nominalizarea Ramonei Mănescu: "Foarte bine" (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"E foarte bine. Cu cât mai repede, cu atât mai bine", a spus Antonescu.

El a arătat că îi urează mult succes Ramonei Mănescu în fruntea Ministerului Transporturilor.

El a mai spus că varianta privind nominalizarea Ramonei Mănescu a fost adăugată de PNL la cea referitoare la Nini Săpunaru având în vedere "complexitatea, dificultatea şi diferitele faţete" ale politicilor din Ministerul Transporturilor.

"Doamna Mănescu este un europarlamentar bine cunoscut, unanim apreciat în PNL pentru activitatea sa în Parlamentul European, la al doilea mandat, în zona unor tematici foarte importante, din perspectiva Ministerului Transporturilor, infrastructurii, a fondurilor europene, a politicilor regionale, e în Comisia de dezvoltare regională, are experienţă internaţională şi care, în funcţie de modul în care gâmdim exerciţiul în fruntea ministerului, poate avea date foarte importante", a spus Antonescu.

El a mai spus că propunerea referitoare la deputatul Nini Săpunaru a fost menţinută în baza experienţei politice a acestuia şi a experienţei la nivelul administraţiei publice centrale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici