Reacţia lui Dacian Cioloş, după negocierile dintre PNL şi PSD: Trecem acum în opoziţie şi în luptă cu orice formă de extremism

  • Dacian Cioloş a reacţionat după noaptea negocierilor dintre PNL şi PSD.
  • LIderul USR afirmă că partidul său va trece în opoziţie.
521 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Dacian Cioloş, după negocierile dintre PNL şi PSD: Trecem acum în opoziţie şi în luptă cu orice formă de extremism

Reacţia lui Dacian Cioloş, după negocierile dintre PNL şi PSD: Trecem acum în opoziţie şi în luptă cu orice formă de extremism

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, susţine printr-un mesaj pe Facebook că USR niciodată nu şi-a trădat promisiunile, în ciuda faptului că au fost consideraţi rigizi în ultima vreme. Liderul se simte revoltat în urma acestei decizii.

„Liderii PNL au ales, în seara asta, PSD pentru a negocia formarea unui nou guvern. Eu nu mai am de ceva vreme dezamăgiri în politică, dar mă revoltă să văd uşurinţa cu care aceşti oameni au ales, astfel, să trădeze şi speranţa celor care şi-au dorit o guvernare pentru modernizarea statului român alături de USR.”, scrie Dacian Cioloş.

Dacian Cioloş mai spune şi că USR va trece în opoziţie.

„Din acest moment, pentru USR începe o nouă etapă. Trecem acum în opoziţie la vechile partide şi în luptă cu orice formă de extremism. Vom fi cel mai mare partid din opoziţie şi singurul care îmbrăţişează valori democratice, autentic liberale şi europene.”, scrie liderul USR.

Dacian Cioloş afirmă că USR va reface legăturile cu oamenii din stradă pentru a le asculta opinia şi a construi o Românie modernă.

„Vom sancţiona cu fermitate derapajele guvernării PNL-PSD. Şi vom folosi această perioadă pentru a reface legăturile cu oamenii din stradă şi pentru a construi viziunea noastră pentru o România modernă.”, conchide preşedintele USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici