Reacţia lui Mihai Fifor, după câştigarea şefiei PSD Arad: A fost o competiţie corectă. Începem o nouă etapă

  • Mihai Fifor a declarat, după ce a fost ales sâmbătă preşedinte al filialei PSD Arad, că a fost o competiţie corectă
  • Fostul secretar general al partidului a vorbit şi despre alegerile locale şi parlamentare din acest an
1688 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Mihai Fifor, după câştigarea şefiei PSD Arad: A fost o competiţie corectă. Începem o nouă etapă

Fifor, după ce a câştigat şefia PSD Arad: A fost o competiţie corectă. Începem o nouă etapă

„Nu pot decât să le mulţumesc tuturor colegilor mei, cei care dau sens şi viată PSD Arad, tuturor acelor colegi care m-au votat sau nu m-au votat astăzi şi care răman coloană vertebrală a organizaţiei. Misiunea încredinţată astăzi mă obligă şi mă onorează. A fost o competiţie corectă, exact cum mi-am dorit întotdeauna, o confruntare de mentalităţi şi viziuni, care nu poate decât să dea un impuls dinamic vieţii interne de partid. Am vorbit şi vorbesc despre reformare, reconstrucţie, obiective, proiecte, toate bazate pe profesionalism, onestitate, corectitudine, determinare şi curaj”, a scris Mihai Fifor, sâmbătă, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că PSD va găsi forţa pentru „a stinge pasiunile aprinse în aceste săptămâni de competiţia internă”.

„De azi începe o nouă etapă în viaţă PSD Arad şi sunt convins că vom găsi forţă şi înţelepciunea necesare pentru a stinge pasiunile aprinse în aceste săptămâni de competiţie internă. Camaraderia, solidaritatea şi spiritul de echipă trebuie să fie liniile directoare ale activităţii noastre viitoare şi numai de noi depinde dacă vom reuşi să dăm o nouă şansa PSD Arad”, a completat Fifor.

El a mai spus că social-democraţii din Arad au obligaţia să câştige alegerile locale şi parlamentare din acest an.

„Ne aşteaptă două bătălii extrem de grele, localele şi parlamentarele, bătălii pe care suntem obligaţi să le câştigăm pentru noi şi pentru arădeni. Şi le vom câştiga! Pentru că nouă ne păsa, pentru că noi avem soluţii, pentru că noi nu lăsăm pe nimeni în urmă. Puternici împreună! Pentru Arad! ”, a conchis liderul PSD Arad.

Mihai Fifor a fost ales, sâmbătă, la şefia PSD Arad, la conferinţa judeţean de alegeri care a durat şase ore. Deputatul Adrian Todor a anunţat că va demisiona din funcţia de preşedinte interimar al filialei Arad, pentru că nu se regăseşte în echipă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici