Reacţia PNL la cererea de demitere venită de la PSD. Mingea, aruncată în terenul lui Ciucă

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, spune că evaluarea activităţii miniştrilor o face premierul, în replică la declaraţiile vicepreşedintelui PSD Mihai Tudose, care a insistat pentru remanierea lui Virgil Popescu de la Energie.

193 afișări
Imaginea articolului Reacţia PNL la cererea de demitere venită de la PSD. Mingea, aruncată în terenul lui Ciucă

Coaliţia fierbe

„Nu există probleme în coaliţia de guvernare. Ne-am obişnuit deja cu solicitarea dlui Tudose. Nu e prima oară cînd o face. Repetăm, ca de fiecare dată, faptul că evaluarea activitatea miniştrilor o face premierul. E un proces continuu. Activitatea lui Virgil Popescu de la Energie e cu siguranţă evaluată”, declară Ionuţ Stroe.

Purtătorul de cuvânt al PNL afirmă că Energia este un domeniu care „beneficiază de toată atenţia guvernului”.

„Haideţi să aşteptăm poziţia şi punctul de vedere al prim-miniştrului în ceea ce priveşte evaluarea tututuror miniştrilor. Este atributul premierului. Dacă va exista această posibilitate de remaniere, dacă va fi cazul, când va fi cazul va fi prezentată atât în coaliţie, pentru că e nevoie de un acord al tuturor partidelor şi, binenţeles, public”, încheie Stroe.

„O mare parte din haosul de azi în domeniul energiei i se datorează lui Virgil Popescu”, spune vicepreşedintele PSD Mihai Tudose. Întrebat dacă ministrul Energiei trebuie remaniat, social-democratul spune: „Se impunea”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
stroe,
popescu,
tudose

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici