Reacţie virulentă a lui Ciolacu: Premierul demis a dat astăzi un ultim spectacol al delirului politic

„Premierul demis a dat astăzi un ultim (sper) spectacol al delirului politic”, afirmă Marcel Ciolacu, adăugând că oamenii vor să ştie cum ieşim din catastrofa sanitară.

18157 afișări
Imaginea articolului Reacţie virulentă a lui Ciolacu: Premierul demis a dat astăzi un ultim spectacol al delirului politic

Reacţie virulentă a lui Ciolacu: Premierul demis a dat astăzi un ultim spectacol al delirului politic

„Frig, foame, sărăcie! Asta a reuşit creşterea ta economică bolnăvicioasă, Florine! Premierul demis a dat astăzi un ultim (sper) spectacol al delirului politic! Afirmă, cu o seninătate care ţine de patologie, că <românii vor simţi la facturile din această iarnă creşterea economică>”, scrie pe Facebook preşedintele PSD.

Potrivit lui Marcel Ciolacu, reformele de dreapta „ne-au adus înainte de Revoluţie! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu şi bani!
Şi nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie! Explică-le, Florine, cum a crescut economia ca o rachetă spre cer, celor 7 milioane de oameni aflaţi în risc de săracie şi excluziune socială! Explică-le, Florine, cât sunt de fericiţi şi celor 120.000 români aruncaţi în deprivare materială severă în doar un an de guvernare!
În loc să enervezi oamenii, stai cu privirea în pământ de ruşine şi nu te mai lăuda!”.

Ciolacu îi transmite lui Cîţu că a scufundat barca şi oamenii vor să ştie cum ieşim împreună din catastrofa sanitară şi au nevoie de soluţii acum: „Economia o putem salva, vieţile însă nu le putem recupera!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici