Reacţii în urma decesului lui Bogdan Stanoevici. Ştefănescu: A murit cu zile, infectat cu un microb din spital. Şoşoacă: Se vindecase de COVID-19

  • Bogdan Stanoevici a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital, afirmă fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu.
  • Codrin Ştefănescu: „Propaganda asta infectă spune că din cauza virusului ucigaş”.
  • Diana Şoşoacă: „Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID. Se vindecase la 2 săptămâni după internare.”
10493 afișări
Imaginea articolului Reacţii în urma decesului lui Bogdan Stanoevici. Ştefănescu: A murit cu zile, infectat cu un microb din spital. Şoşoacă: Se vindecase de COVID-19

„A murit Bogdan Stanoevici! Un om minunat şi un curajos cum rar mai întâlneşti in zilele noastre! Propaganda asta infectă spune că din cauza virusului ucigaş! Fals! Bogdan a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital! A fost bolnav de Covid, dar l-a învins! Ziceţi adevărul, nu minţiţi! Nu vă bateţi joc de un om hotărât, care s-a luptat pentru viaţa sa până în ultima secund! Dumnezeu să te aibă în pază, Bogdan”, scrie pe Facebook Codrin Ştefănescu.

O poziţie similară are şi senatorul AUR Diana Şoşoacă.

„Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID. Se vindecase la 2 săptămâni după internare. Bogdan avea afecţiuni de o viaţă care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt şi să nu mă las. Aviz amatorilor şi criminalilor din sistem! Nu ne puteţi omorî pe toţi”, afirmă senatorul AUR.

Bogdan Stanoevici, fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Globus şi candidat la alegerile prezidenţiale din 2019, a murit marţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici