Reacţii la apelul preşedintelui către sindicate

Politicienii au comentat, joi, apelul făcut de preşedintele Traian Băsescu sindicatelor pentru amânarea acţiunilor de protest până după alegeri

19 afișări
Imaginea articolului Reacţii la apelul preşedintelui către sindicate

Reacţii la apelul preşedintelui către sindicate

Ciucă (PC): Apelul preşedintelui către sindicate, un sfat înţelept, dar făcut prea târziu

Vicepreşedintele PC Bogdan Ciucă a declarat, joi, că apelul făcut de preşedintele Traian Băsescu sindicatelor pentru amânarea acţiunilor de protest până după alegeri reprezintă "un sfat înţelept, dar a fost făcut prea târziu".

Citeşte toată declaraţia vicepreşedintelui PC Bogdan Ciucă.

 

Orban: Băsescu încearcă să repare gafa monumentală pe care a comis-o

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Traian Băsescu încearcă, prin apelul către sindicate privind amânarea acţiunilor de protest, să repare gafa monumentală pe care făcut-o prin promulgarea legii care prevede majorarea cu 50% a salariilor profesorilor.

Citeşte toată declaraţia vicepreşedintelui PNL Ludovic Orban.

 

Meleşcanu: Reacţia lui Băsescu privind acţiunile sindicale este foarte normală

Vicepreşedintele PNL Teodor Meleşcanu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că solicitarea şefului statului ca sindicatele să înceteze acţiunile de protest până după alegeri reprezintă o reacţie normală, având în vedere că singura soluţie pentru rezolvarea problemelor salariale este calea dialogului.

Citeşte toată declaraţia vicepreşedintelui PNL Teodor Meleşcanu.

 

C.V.Tudor: Băsescu este duplicitar şi joacă teatru când cere sindicatelor să amâne protestele

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, consideră că Traian Băsescu este "duplicitar" şi "joacă teatru" atunci când le cere sindicatelor să îşi amâne protestele până după alegeri.

Citeşte toată declaraţia preşedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor

 

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici