Regele Mihai, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu primesc câte 5.866 lei ca foşti şefi de stat

Regele Mihai, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu primesc, de la Preşedinţie, în calitate de foşti şefi de stat, lunar, câte 5.866 lei, salariul brut fiind de 7.166 lei.

222 afișări
Imaginea articolului Regele Mihai, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu primesc câte 5.866 lei ca foşti şefi de stat

Regele Mihai, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu primesc câte 5.866 lei ca foşti şefi de stat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit unei informări postate pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, cei trei foşti şefi de stat au la dispoziţie câte doi angajaţi, un consilier şi un secretar de cabinet, remuneraţi tot din bugetul Administraţiei Prezidenţiale.

Doi dintre consilieri primesc câte 2.665 lei, în timp ce al treilea primeşte 2.570 lei, ultimul având o vechime în muncă mai mică.

Secretarii de cabinet primesc 793, 934, respectiv 957 lei lunar, în funcţie de vechimea în muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici