Remus Cernea se mută în Finlanda: Voi acţiona pentru întreaga umanitate, nu doar o ţară

Fostul deputat Remus Cernea a anunţat, duminică, pe pagina sa de Facebook, că se mută în Finlanda, unde va acţiona pentru ” întreaga umanitate, nu doar o ţară”, afirmând însă că îşi doreşte să se întoarcă şi să pună ”umărul din nou la ridicarea României”.

4120 afișări
Imaginea articolului Remus Cernea se mută în Finlanda: Voi acţiona pentru întreaga umanitate, nu doar o ţară

Remus Cernea se mută în Finlanda: Voi acţiona pentru întreaga umanitate, nu doar o ţară

”Dragi prieteni, după 20 de ani de eforturi pe care le-am dedicat schimbării în România, voi face acum tot mai mult pasul şi spre acţiuni care vizează întreaga umanitate, nu doar o ţară. Voi pleca in Finlanda, unde ma voi angrena pentru o perioadă mai lungă în proiecte creative care au legatura şi cu România, dar nu numai. Biletul de avion esteş doar dus. Dacă şi când voi reveni va fi o decizie pe care o voi lua acolo”, a scris Remus Cernea pe Facebook.

El a mai afirmat că îşi doreşte să revină la un moment dat în România.

”Îmi doresc să pun umărul din nou la ridicarea României. Am muncit din greu şi m-am luptat pentru libertate, dreptate, justiţie şi o dezvoltare morală a societăţii noastre. Am înregistrat numeroase succese şi am contribuit la schimbări de mentalitate de natura să apropie ţara noastră de cele civilizate, prospere şi dezvoltate din occident. E drept şi că de multe ori nu am fost înţeles, iar alteori am fost crunt lovit, chiar de către apropiaţi în care investisem încredere şi prietenie. Dar cumva mă aşteptam la astfel de lucruri, iar tot ceea ce am avut de suferit m-a fortificat interior în cele din urmă. Voi reveni să lupt pentru Romania în contextul în care voi avea sentimentul că o pot face într-un cadru eficient, alături de oameni de calitate şi să beneficiez de sprijinul foarte multora. Altfel ar fi timp şi energie irosite”, a adăugat fostul deputat.

Remus Cernea a fost deputat în legislatura 2012-2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici