Replica lui Dacian Cioloş pentru preşedintele PSD: Ciolacu stă prost cu memoria

Marcel Ciolacu, care se plânge public de întârzierea numirii unui premier şi de lungirea negocierilor, a mers a Cotroceni fără nicio variantă şi e cel care vorbeşte de anticipate atunci când ştie că nu se pot organiza, este replica lui Dacian Cioloş la postarea liderului PSD.

8386 afișări
Imaginea articolului Replica lui Dacian Cioloş pentru preşedintele PSD: Ciolacu stă prost cu memoria

„Marcel Ciolacu, preşedintele partidului parlamentar cu cele mai multe mandate, se plânge public de întârzierea numirii unui premier şi de lungirea negocierilor. Pentru că stă prost cu memoria: el e cel care a mers la Cotroceni fără nicio variantă, el e cel care vorbeşte de anticipate atunci când ştie că nu se pot organiza, el e cel care a negociat cu PNL blocarea moţiunii USR pentru a prelungi criza la infinit”, scrie pe Facebook Dacian Cioloş.

El îl invită pe Ciolacu să voteze guvernul Cioloş.

„Din fericire, ipocrizia se poate vindeca şi, pentru că e parlamentar, are ocazia concretă de a termina criza rapid, prin votarea noului executiv. Şi-l informez pe această cale că poate să citească măsurile de ieşire din criză. Contăm pe votul celor responsabili. Mai multe fapte, mai puţine vorbe”, conchide Cioloş.

„O săptămână pierdută = 2000 de morţi: asta înseamnă ambiţia lui Cioloş de a propune o ciornă de Guvern cu şanse zero să treacă prin Parlament”, susţine preşedintele PSD Marcel Ciolacu.

Liderul PSD Marcel Ciolacu spune că propunerea Ioanei Mihăilă la Sănătate, în lista pe care USR o va depune luni în Parlament, este „un cinism fără margini”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici