Reprezentant USR despre ieşirea lui Dan Tănasă în Parlament: Ziua de azi va rămâne cunoscută drept „Miercurea golănismelor”

  • Nicio altă figură din Parlament, oricât de controversată ar fi din punct de vedere lingvistic, nu s-a coborât atât de jos, spune Bodgan Rodeanu, despre ieşirea deputatului de la AUR.
  • Rodeanu spune despre ziua de miercuri că va rămâne, din păcate, cunoscută drept „Miercurea golănismelor”.
1153 afișări
Imaginea articolului Reprezentant USR despre ieşirea lui Dan Tănasă în Parlament: Ziua de azi va rămâne cunoscută drept „Miercurea golănismelor”

Limbajul folosit miercuri în Parlament este caracterizat de reprezentantul USR, Bogdan Rodeanu, ca fiind cu „replici golăneşti”, rostite „fără pic de ruşine” de deputatul AUR, Dan Tănasă.

„S-a întâmplat azi, în Parlament: <Dacă te bag în... ! Eşti un zero barat. Eşti un securist, puţi de la o poştă a securism. Îţi fac o mare favoare că te bag în seamă. Eşti un zero barat. Eşti nimeni-n drum>, sunt doar câteva replici golăneşti, rostite fără pic de ruşine de un parlamentar AUR. Într-un moment în care avem nevoie, mai mult decât oricând, de unitate, astfel de replici răsună pe holurile clădirii Parlamentului. Într-un moment în care avem nevoie, mai mult decât oricând, de încrederea cetăţenilor în politicieni, indiferent de culoarea politică”, afirmă deputratul USR, viceprepreşedinte al Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor.

Rodeanu, care a încercat să aplaneze situaţia, apreciază că limbajul folosit de către parlamentarul AUR seamănă extrem de mult cu limbajul folosit de clanurile de interlopi.

„Nicio altă figură din Parlament, oricât de controversată din punct de vedere lingvistic, nu s-a coborât atât de jos. Nici măcar Vadim Tudor, Codrin Ştefănescu, Olguţa Vasilescu sau Mitralieră. Ziua de azi, care trebuia să rămână în istorie ca o zi albă, ziua în care SIIJ a fost desfiinţată, va rămâne, din păcate, cunoscută drept <Miercurea golănismelor>”, conchide Bogdan Rodeanu.

Deputatul AUR, Dan Tănasă, l-a înjurat, miercuri, după votul pentru desfiinţarea SIIJ, pe colegul său de la USR Ionuţ Moşteanu, în timp ce Dan Barna şi Stelian Ion susţineau declaraţii de presă: „Eşti un zero barat, eşti nimeni-n drum!”.

„Dacă te bag în (...) o să zici că am ceva cu tine personal. Tu, le lângă George Simion, eşti un zero barat. Eşti un securist, puţi de la o poştă a securism şi îţi fac o mare favoare că te bag în seamă. Eşti un zero barat, eşti nimeni-n drum”, i-a spus Dan Tănasă lui Ionuţ Moşteanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici