Responsabilităţile în PDL: Udrea ţine relaţia cu aleşii locali ai PDL, Paleologu se ocupă de cultură, iar Florea de sănătate

Conducerea PDL a discutat, luni, despre responsabilităţile vicepreşedinţilor partidului, astfel că Elena Udrea se va ocupa de domeniul dezvoltării regionale şi turismului, dar şi de relaţia cu aleşii locali, în timp ce Theodor Paleologu se va ocupa de cultură, iar Dorin Florea de sănătate.

244 afișări
Imaginea articolului Responsabilităţile în PDL: Udrea ţine relaţia cu aleşii locali ai PDL, Paleologu se ocupă de cultură, iar Florea de sănătate

Responsabilităţile în PDL: Udrea ţine relaţia cu aleşii locali ai PDL, Paleologu se ocupă de cultură, iar Florea de sănătate (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Vicepreşedinţii au optat pentru diverse domenii, dar vor fi şi opţiuni pe proiecte. De exemplu, doamna Elena Udrea pe domeniul dezvoltării regionale şi turismului, dar şi relaţiei cu aleşii locali ai PDL, domnul vicepreşedinte Dorin Florea, care este şi medic, pe probleme de sănătate, domnul Paleologu pe probleme de cultură. Şi am solicitat să vină cu proiecte de mediu, pe accelerarea fondurilor europene", a precizat prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

BPN al PDL a decis, în 16 mai, domeniile de care se vor ocupa prim-vicepreşedinţii partidului, stabilind ca Roberta Anastase să se ocupe de imagine şi comunicare, Gheorghe Flutur de resurse umane, Sorin Frunzăverde de relaţii internaţionale şi Teodor Baconschi de relaţia cu societatea civilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici