Reuniune a liderilor PSD din teritoriu la un hotel din Capitală, este prezent şi Victor Ponta

Lideri din teritoriu ai PSD, printre care Marian Oprişan, Radu Mazăre, Constantin Niţă, Nicuşor Constantinescu, alături de Ecaterina Andronescu, Valeriu Zgonea şi Marian Vanghelie s-au reunit, marţi seară, la un hotel din Capitală, fiind prezent şi preşedintele partidului, Victor Ponta.

696 afișări
Imaginea articolului Reuniune a liderilor PSD din teritoriu la un hotel din Capitală, este prezent şi Victor Ponta

Reuniune a liderilor PSD din teritoriu la un hotel din Capitală, este prezent şi Victor Ponta (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Presa nu are acces la eveniment.

Sosiţi în cursul serii de marţi la un hotel deţinut de vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă, liderii PSD nu au făcut declaraţii jurnaliştilor care i-au aşteptat în apropierea intrării.

Singurul care a vorbit cu presa a fost Radu Mazăre, care a spus că a venit să ciocnească o cupă cu şampanie în cinstea victoriei în alegeri.

La reuniune participă şi premierul Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici