Reuniunea PPE a început la Parlament, sunt prezenţi Băsescu, Boc, Martens

Reuniunea grupului lărgit al Partidului Popular European a început, joi, la Bucureşti, în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu, a premierului Emil Boc, a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase şi a preşedintelui PPE, Wilffried Martens.

287 afișări
Imaginea articolului Reuniunea PPE a început la Parlament, sunt prezenţi Băsescu, Boc, Martens

Reuniunea PPE a început la Parlament, sunt prezenţi Băsescu, Boc, Martens (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

La prezidiul reuniunii mai sunt prezenţi Vlad Filat, prim-ministru al Republicii Moldova, Yves Leterme, premierul Belgiei, Tigran Sargsyan, prim-ministrul Republicii Armenia şi Marian Jean Marinescu, vicepreşedinte al grupului PPE din PE.

Lucrările, care se desfăşoară la Palatul Parlamentului, au fost deschise de Joseph Daul, preşedintele grupului PPE din Parlamentul European.

Marian Jean Marinescu a precizat, în intervenţia sa, că la acest eveniment participă 300 de participanţi din doisprezece ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici