Rezoluţie a PNŢCD pentru reconfirmarea echipei de conducere

Membrii CNC al PNŢCD au adoptat, sâmbătă, o rezoluţie conform căreia conducerea partidului este cea reprezentată de Marian Miluţ, aleasă în 2007, iar colaborarea electorală cu PNL va continua.

11 afișări
Imaginea articolului Rezoluţie a PNŢCD pentru reconfirmarea echipei de conducere

Rezoluţie a PNŢCD pentru reconfirmarea echipei de conducere (Imagine: Mediafax Foto)

"În virtutea bunei colaborări cu PNL şi în baza Declaraţiei de Constituire a Polului de Centru-Dreapta, PNŢCD şi PNL vor colabora la alegerile parlamentare din acest an. În acest fel se pun bazele unei contrucţii politice care va reprezenta adevărata forţă de centru-dreapta din România", se arată în rezoluţia adoptată în şedinţa de sâmbătă a Consiliului Naţional de Conducere (CNC) al PNŢCD.

De asemenea, în document se contestă legalitatea convocării congresului din 24 august, în care Radu Sârbu a fost ales preşedinte al partidului.

"CNC al PNŢCD nu recunoaşte aşa-zisul congres al partidului organizat în data de 24 august la Bucureşti, considerându-l ilegal şi nestatutar. Condamnăm orice acţiuni de discreditare a imaginii PNŢCD şi orice încercări de a rupe unitatea patidului. Conducerea PNŢCD este cea recunoscută legal, în baza congresului din 21 ianuarie 2007", se mai arată în rezoluţie.

Conform documentului, PNŢCD va prezenta la alegerile din acest an "o echipă nepătată, candidaţi cu o moralitate şi un profesionalism recunoscute".

Rezoluţia menţionează şi obligativitatea fiecărei organizaţii judeţene să sprijine candidaţii PNŢCD şi PNL, în toate colegiile uninominale din ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici