Rezultate alegeri europarlamentare - UDMR a obţinut în Covasna 76 % din voturi, urmată de PSD-UNPR-PC - numărătoare paralelă parţială

UDMR a obţinut 76 la sută din voturi în judeţul Covasna, potrivit numărătorii paralele parţiale realizată de această formaţiune, pe locul al doilea clasându-se Alianţa PSD-UNPR-PC, urmată de PNL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

588 afișări
Imaginea articolului Rezultate alegeri europarlamentare - UDMR a obţinut în Covasna 76 % din voturi, urmată de PSD-UNPR-PC - numărătoare paralelă parţială

UDMR a obţinut în Covasna 76 % din voturi, urmată de PSD-UNPR-PC - numărătoare paralelă parţială

Preşedintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, a declarat, duminică noaptea, corespondentului MEDIAFAX că Uniunea a obţinut în Covasna 76 la sută din voturi, conform numărătorii paralele parţiale realizată de formaţiune.

Tamas Sandor a spus că pe locul al doilea se situează Alianţa PSD-UNPR-PC, urmată de PNL.

"Am numărat 80 la sută din voturi, iar până acum UDMR are 33.000 de voturi şi estimăm că în final va avea peste 40.000. Conform numărătorii, PSD are 3.276 de voturi, iar PNL 1.300", a afirmat preşedintele UDMR Covasna.

Tamas consideră că UDMR a obţinut un rezultat bun, atât în judeţ, cât şi la nivel naţional şi că sunt şanse să obţină trei mandate în Parlamentul European.

Potrivit datelor furnizate de BEC, la ora 21.00 prezenţa la urne în judeţul Covasna a fost de 30,52 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici