Rezultate Alegeri Locale Sibiu 2024. Astrid Cora Fodor rămâne la primărie

Primarul Sibiului, Astrid Cora Fodor (FDGR), câştigă un nou mandat potrivit numărării parţiale a voturilor, iar Daniela Câmpean (PNL) a fost confirmată ca preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu.

Urmărește
923 afișări
Imaginea articolului Rezultate Alegeri Locale Sibiu 2024. Astrid Cora Fodor rămâne la primărie

Rezultate Alegeri Locale SIbiu 2024. Astrid Cora Fodor rămâne la primărie

După ce s-au numărat voturile din 94 din cele 107 secţii de votare din Sibiu, Astrid Cora Fodor a câştigat un nou mandat de primar al Sibiului cu 39,74%.

Fodor este urmată de Lucian Găvozdea (independent) - 19,4%, de Adrian Bibu (PNL) - 11,4% şi de Ruxandra Cibu (ADU) - 9,82%.

Pentru Consiliul Judeţean Sibiu, funcţia de preşedinte a fost câştigată din nou de Daniela Cîmpean (PNL), după ce s-au numărat voturile din 301 din cele 381 de secţii din judeţ, cu 34,86%. Este urmată de Bogdan Gheorghe Trif (PSD) - 21,7% şi de Adrian Echert (ADU) - 12,5%.

Astrid Cora Fodor a devenit din 2016 primar al municipiului Sibiu, aleasă din partea FDGR. Între 2008 - 2014 a fost viceprimar al Sibiului, iar din 2 decembrie 2014, până la alegerile locale din 2016, a fost primar interimar al oraşului în locul lui Klaus Iohannis, ales preşedinte al României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fodor,
mandat,
primar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici