Rezultate alegeri prezidenţiale, turul doi în diaspora: Ţările unde Viorica Dăncilă nu a obţinut niciun vot

Viorica Dăncilă a fost învinsă categoric în diaspora, obţinând doar 6,03% din voturi, faţă de Klaus Iohannis care a obţinut 93,96%, după centralizarea voturilor din 824 de secţii din totalul celor 838 secţii. Sunt două ţări în care candidatul PSD nu a primit niciun vot.

10690 afișări
Imaginea articolului Rezultate alegeri prezidenţiale, turul doi în diaspora: Ţările unde Viorica Dăncilă nu a obţinut niciun vot

Potrivit datelor făcute publice de Autoritatea Electorală Permanentă, au fost ţări în care Dăncilă nu a primit niciun vot în turul al doilea de la alegerile prezidenţiale. Este vorba despre Pakistan şi Turkmenistan.

Totodată, aceasta a obţinut un singur vot în următoarele ţări: Angola, Brazilia, Columbia, Coreea de Nord, Croaţia, Etiopia, Sudan, Uzbekistan şi Zimbabwe.

Klaus Iohannis a obţinut cele mai puţine voturi în Coreea de Nord, respectiv 5.

Potrivit datelor prezentate luni, la ora 07.00, de către Biroul Electoral Central (BEC), în secţiile din Diaspora au votat în total 944.077de români, dintre care 926.574 - votanţi pe liste suplimentare, iar 17.503, pe listă corespondenţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici