Robert Negoiţă, despre Dragnea: E un om malefic care ştie să facă rău/ Nu am luat încă o decizie dacă rămân în PSD

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a catalogat, joi seară, suspendarea sa din PSD ca fiind penibilă, precizând că nici măcar nu a fost chemat să-şi prezinte punctul de vedere. "La o şedinţă informală, mănânci icre, o ciorbă, bei un păhărel, nu iei aşa o decizie", a spus edilul. Totodată, el a spus despre Liviu Dragnea că este un om ”malefic”, precizând că nu ştie dacă va mai rămâne sau nu în PSD în următorul ciclu electoral.

2210 afișări
Imaginea articolului Robert Negoiţă, despre Dragnea: E un om malefic care ştie să facă rău/ Nu am luat încă o decizie dacă rămân în PSD

Robert Negoiţă, de suspendarea sa din PSD: La o informală, mănânci icre, o ciorbă, bei un păhărel, nu iei aşa o decizie

"Nu e o chestiune care să mă fi surprins, dar sunt câteva chestiuni interesante pe formă, în sensul în care acel coleg care a cerut sancţionarea mea a şi preluat funcţia. E în zona de penibil. Vreau să fie sancţionat că în realitate îi vreau funcţia. Nu ştiu în ce măsură e statutar. A fost o şedinţă la care s-a discutat despre mine fără să mi se spună formal că se va discuta despre mine. Trebuie să mi se spună – Robert vom lua în discuţie cazul tău, îmi spui dacă vrei sau nu să participi. La o şedinţă informală. La o şedinţă informală mănânci icre, o ciorbă, bei un păhărel, nu iei aşa o decizie. Dar la ce se întâmplă în PSD aceste aspecte sunt derizorii. Senzaţia mea e că ce gândesc eu, în PSD, nu e e deloc singular, şi există o temere să nu se extindă şi să aibă şi alţii curaj să vorbească", a declarat Robert Negoiţă, la Digi 24.

Edilul a precizat că nu a avut nicio discuţie cu premierul Viorica Dăncilă, în care aceasta să-i fi reproşat ceva.

"Mama mea e o persoană pe care o respect foarte mult. Eu sunt un om foarte sincer şi corect. E un om de o desebită calitate, dar nu aş pune-o niciodată prim-ministru, şi cu atât mai mult altceva. Cred că trebuie să ai nişte competenţe, mai ales situaţia în care e azi România, merge economia, nu datorită conducerii, ci a mediului economic. Nu simt că acest trend va continua multă vreme şi asta din cauza prea multor decizii greşite care s-au luat şi cred că se iau. Noi, chestiunile, aceste aspecte nu se discută în mod real în partid. Ele vin deja prearanjate şi asta ne-am obişnuit cu ele de la profesorul dânsei, domnul Dragnea. Adică deciziile referitoare la guvernare, importante pentru ţară din activitatea guvernamentală şi din Parlament ...nu se prea discută chestiunile acestea. Am încercat să abordez aceste teme şi s-a schimbat discuţia foarte rapid, ca şi cum nu aş fi zis nimic", a completat Robert Negoiţă.

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă va fi suspendat din PSD pentru perioadă de şase luni, potrivit unei decizii luate miercuri în CEx al partidului, miercuri seară.

Negoiţă: Dragnea e un om malefic care ştie să facă rău. Nu am luat încă o decizie dacă rămân în PSD

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, l-a catalogat, joi seară, pe Liviu Dragnea ca fiind un om malefic, precizând că nu ştie dacă va mai rămâne sau nu în PSD în următorul ciclu electoral.

"(Liviu Dragnea -n.r.) e un om malefic care ştie să facă rău, ştie să se ocupe de o persoană când vrea şi să îţi facă viaţa un calvar când vrea. Tot felul de şicane ştie să le facă. Inclusiv instituţional, folosindu-se de instituţii. Şi-au pus oameni prin multe poziţii. Primăria e controlată de peste 30 de instituţii, iar controlul pe care îl fac la primărie poate fi mai mult sau mai puţin corect sau mai mult sau mai puţin constructiv. Mie mai mult de atât nu mi se poate întâmpla. De asta nu am nici regrete să intru în opoziţie. Mai rău de atât nu îmi poate fi. Unora le e teamă. Mie deloc. Eu nu am fost niciodată la guvernare, nici măcar o dată", a declarat Robert Negoiţă, la Digi 24.

Edilul a precizat că nu ştie dacă va mai rămâne în PSD şi în următorul ciclu electoral.

"Nu am luat încă o decizie, dar repet ce am mai spus încă o dată, nu mă regăsesc către deloc în această formulă şi o spun cu foarte mult regret. PSD e un partid care a avut mulţi votanţi, chiar nu merită ce lise întâmplă. Nu am luat nicio decizie, dar încerc să îmi dau seama care ar putea să fie cea mai bună formulă. Pentru că lăsând la o parte tratamentul de care am avut parte, eu chiar am suferit mult de tot. Mă trezesc dimineaţa devreme şi stau seara până târziu şi să primesc acele injurii atât de uzitate de PSD doar pentru că fac parte dintr-o structură, încât o să mă gândesc foarte bine ca printr-o astfel de experienţă să scap de probabilitatea de a mai trece", a completat Negoiţă.

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă va fi suspendat din PSD pentru perioadă de şase luni, potrivit unei decizii luate miercuri în CEx al partidului, miercuri seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici