Roberta Anastase şi Elena Udrea, asaltate cu flori şi mărţişoare

Deputaţii par a fi renunţat, în acest an, la a oferi mărţişoare de 1 martie colegelor, funcţionarelor de la Cameră sau ziaristelor, ei preferând, mai mult ca oricând, să dăruiască flori, în special Robertei Anastase şi Elenei Udrea, cele două fiind asaltate de astfel de atenţii, luni, la Parlament.

128 afișări
Imaginea articolului Roberta Anastase şi Elena Udrea, asaltate cu flori şi mărţişoare

Roberta Anastase şi Elena Udrea, asaltate cu flori şi de mărţişoare de 1 martie (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Printre deputaţii galanţi care au oferit, luni, flori sau mărţişoare a fost deputatul PSD Valeriu Zgonea. El a dăruit femeilor şi fetelor zambile mov.

De asemenea, deputatul PNL Ludovic Orban a împărţit fetelor, înainte de plen, zambile roz.

Pe de altă parte, deputatul Nicolae Păun a preferat să dăruiască câte un trandafir galben.

Alţi deputaţi au dorit să fie mai speciali şi au dăruit frezii, trandafiri roşii sau câte o orhidee. Ei au renunţat, astfel, la tradiţionalul mărţişor, dar şi la ghiocei.

Cea mai norocoasă a părut a fi Roberta Anastase, care a fost asaltată cu flori atât în şedinţa BP, cât şi la biroul său, unde au sosit buchete superbe fie de la colegii deputaţi, fie de la conducerile diverselor instituţii aflate sub controlul Parlamentului.

De asemenea, ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a primit foarte multe flori, mărţişoare şi pupături de la deputaţii democrat-liberali, înainte de întâlnirea acesteia cu grupul parlamentar al PDL.

Pe de altă parte, nu doar femeile deputat au avut parte de suprize. Ludovic Orban a fost abordat pe hol de trei tinere blonde îmbrăcate în rochii mulate de satin grena. Ele s-au recomandat ca făcând parte din trupa "Ralls Agency" şi i-au spus lui Orban că îşi fac promovare la Parlament. Tinerele au ţinut să-i dăruiască acestuia un mărţişor, iar liberalul şi-a exprimat regretul că nu le poate întoarce gestul.

Fetele i-au explicat lui Orban că în unele zone ale României există obiceiul ca "femeile să le dăruiască bărbaţilor mărţişoare, iar bărbaţii să le dăruiască cadouri de 8 martie" şi în final au ţinut să-i dăruiască deputatului PNL un disc demo şi să-i cânte refrenul unui cântec.

Invidioşi pe succesul lui Orban, democrat-liberalii Gheorghe Albu şi Ioan Oltean au facut glume pe seama fetelor, spunându-le că fiind îmbrăcate în "mov" ar trebui să se ducă la alt partid, şi anume la PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici