Rodeanu: Bode, ţinut în braţe de Iohannis, este o problemă de siguranţă naţională

Lucian Bode, secretarul general al PNL şi ministru de interne este o problemă de siguranţă naţională, afirmă vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, Bogdan Rodeanu: „Într-o ţară normală ar fi (fost) demis”.

521 afișări
Imaginea articolului Rodeanu: Bode, ţinut în braţe de Iohannis, este o problemă de siguranţă naţională

„Bode. Mănăstire. Deturnarea actului de decizie politică: una din cele mai mari vulnerabilităţi ale României în atenţia CSAT. Lucian Bode, secretarul general al PNL şi ministru de interne este o problemă de siguranţă naţională. Într-o ţară normală ar fi (fost) demis. În România pesedizată de Klaus Iohannis, Lucian Bode se anchetează singur şi nu reuşeşte să se prindă”, scrie pe Facebook vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, Bogdan Rodeanu.

El precizează că, potrivit Capitolului 4.3 Vulnerabilităţi din Strategia Naţională de Apărare a Ţării, art 157, „acţiunile de deturnare a actului de decizie generează prejudicii bugetului public, afectează potenţialul de dezvoltare a ţării, buna guvernare, decizia în folosul cetăţenilor şi comunităţilor, încrederea în instituţiile statului, dar şi imaginea şi credibilitatea statului la nivel internaţional”.

„Ce a făcut Lucian Bode astfel încât să ajungă o vulnerabilitate a siguranţei naţionale? Este secretar general al PNL şi ministru de interne. Plagiator. Ţinut în braţe de Klaus Johannis, preşedintele României şi şeful CSAT. Ancheta Recorder arată cât de putred este DGIPI, serviciul secret al MAI cu tehnică de ascultare descoperită în birourile şefilor Poliţiei şi care i-a îndepărtat pe profesioniştii MAI care au descoperit aparatura de interceptare. Serios, crede cineva că s-ar putea muşamaliza descoperirea de aparatură de interceptare în biroul adjunctului şefului poliţiei germane sau italiene? Sau în biroul adjunctului FBI? Dar asta s-a putut în România. La noi, PSD a modificat legea, astfel încât doar ministrul de interne, împreună cu partidul sau să fie cel care numeşte şi verifică activitatea DGIPI. A fost mutarea lui Dragnea ca să aibă Carmen Dan toată puterea Ministerului Afacerilor Interne, fără ca CSAT-ul condus de Klaus Iohannis ( la momentul respectiv părea un tip normal ) să aibă ceva de spus. Carmen Dan s-a transformat acum în Lucian Bode, secretar general al PNL şi ministru de interne. Mâna dreapta ( la partid ) a lui Bode este Silviu Mânăstire. Secretar general adjunct al PNL. Bătăuş. Ţinut în braţe de Lucian Bode, ministrul de interne. <Autosuspendat> din funcţie după ce şi-a lovit partenera; şi-a ameninţat, la o petrecere, colegii de partid, parlamentari şi europarlamentari PNL, cu dosare făcute de DGIPI. Problema e că Direcţia Generală de Protecţie din cadrul MAI nu poate să facă dosare, aşa, din senin, din iarbă verde şi la comandă politică. Misiunea DGIPI este în interiorul MAI, nu al vreunui partid sau al vreunei redacţii de ştiri. Asta e deturnarea actului de decizie: o instituţie care trebuie să prindă bandiţii din Ministerul de Interne e pusă să rezolve crampele politice pe care PSD şi PNL le au după ce înghit bucăţi din ce în ce mai mari din resursele statului”, adaugă Rodeanu.

Deputatul USR precizează că DGIPI desfăşoară “activităţi de identificare, contracarare şi înlăturare a ameninţărilor, vulnerabilităţilor şi factorilor de risc la adresa informaţiilor, patrimoniului, personalului, misiunilor, procesului decizional şi capacităţii operaţionale ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne, precum şi a celor care pot duce la tulburarea gravă a ordinii publice”.

„A crede că parlamentari ai PNL ar intenţiona, vreodată, să tulbure grav ordinea publică e o nerozie. Cu excepţia lui Lucian Bode, deputat de Sălaj, secretar adjunct al PNL şi ministru de interne, pentru care nu contează că i-a luat Dumnezeu minţile dacă scaunul de ministru i l-a dat Iohannis”, încheie Rodeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rodeanu,
bode,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici