Rodeanu: Unirea a început deja. Moldova nu se va uni doar cu România, ci cu o întreagă Europă

Moldova este într-un parcurs rapid al integrării europene, transmite vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, Bogdan Rodeanu (USR): „Unirea a început deja. Moldova nu se va uni doar cu România, ci cu o întreagă Europă”.

539 afișări
Imaginea articolului Rodeanu: Unirea a început deja. Moldova nu se va uni doar cu România, ci cu o întreagă Europă

Rodeanu: Unirea a început deja. Moldova nu se va uni doar cu România, ci cu o întreagă Europă

„105 ani de la Unirea Basarabiei cu România. 22 de ani de când Clubul Studenţilor Basarabeni şi Bucovineni <Ştefan cel Mare şi Sfânt>- LSG şi Liga Studenţilor din Galaţi ţin viu spiritul, visul şi năzuinţa ReUnirii. Le-am transmis azi studenţilor din Universitatea Dunărea de Jos: Unirea a început deja. Moldova este într-un parcurs rapid al integrării europene. Moldova nu se va uni doar cu România, ci cu o întreagă Europă”, declară Bogdan Rodeanu.

Deputatul USR afirmă că România va ”lupta activ” pentru parcursul pro-european al Republicii Moldova.

„Vom lupta activ pentru acest parcurs, îl vom susţine şi îl vom face posibil: alături de politicieni, de tineri, de activişti, de studenţi şi de dascăli, alături de o nouă generaţie care ştie că Moldova este şi rămâne o ţară demnă, liberă, europeană.
În momentul în care pronunţăm cuvântul <Unire>, putem spune doar atât: Două state, o singură ţară”, încheie Rodeanu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rodeanu,
unire,
basarabia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici