România organizează la Bruxelles o conferinţă ce are ca temă lupta împotriva antisemitismului

România va organiza în perioada 6-7 februarie, la Bruxelles, o conferinţă cu titlul „Lupta împotriva antisemitismului”, a anunţat Viorica Dăncilă. De asemenea, premierul va prezenta în perioada menţionată, în Comitetul European al Regiunilor, priorităţile Preşedinţiei României la Consiliului UE.

190 afișări
Imaginea articolului România organizează la Bruxelles o conferinţă ce are ca temă lupta împotriva antisemitismului

România organizează la Bruxelles o conferinţă ce are ca temă lupta împotriva antisemitismului

„În perioada 6-7 februarie mă voi afla la Bruxelles, într-o vizită de lucru unde voi participa la unul dintre primele evenimente organizate de România în contextul deţinerii Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, în cooperare cu Parlamentul European. Este vorba despre conferinţa cu titlul -Lupta împotriva antisemitismului, o abordare comună pentru o mai bună protejare a comunităţilor evreieşti din Europa, de la politică la acţiune-. Da asemenea, cu această ocazie voi participa şi la sesiunea plenară a Comitetului European al regiunilor pentru a prezenta priorităţile Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene”, a declarat Viorica Dăncilă, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern.

Premierul a amintit şi de reuniunile miniştrilor Apărării şi ai Afacerilor Externe din statele membre ale Uniunii Europene, ce au loc zilele aceastea, la Bucureşti.

„În contextul exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene vor avea loc zilele acestea, la Bucureşti, două reuniuni informale importante ale miniştrilor apărării şi ale miniştrilor afacerilor externe din statele membre ale Uniunii Europene. Am convingerea că împreună vom reuşi soluţionarea cat mai multor dosare aflate pe masa de lucru astfel încât să oferim răspunsuri concrete pentru viitorul Europei”, a conchis Dăncilă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici