Românul Ben Toma a fost ales Preşedintele Camerei Reprezentanţilor de stat în Arizona

Membrii grupului republican din Camera Reprezentanţilor din cadrul celei de-a 56-a legislaturi din Arizona l-au ales pe Ben Toma din Peoria pentru a fi următorul preşedinte al Camerei, potrivit ziarului Tribuna Românească, din Chicago.

1174 afișări
Imaginea articolului Românul Ben Toma a fost ales Preşedintele Camerei Reprezentanţilor de stat în Arizona

Ben Toma reprezintă Districtul legislativ 27 şi este reprezentant republican în Cameră din anul 2017.

El a ocupat funcţia de lider al majorităţii în actuala legislatură.

„Este un privilegiu profund să conduc Camera Reprezentanţilor şi grupul majoritar republican”, a declarat preşedintele ales Toma.

Ben Toma a emigrat în Statele Unite la vârsta de nouă ani, când el şi familia sa au fugit din România, ţară condusă de comunişti.

„Împreună, ştiu că această Cameră se va ridica pentru a face faţă provocărilor imense ale statului şi vom continua să facilităm libertatea şi oportunităţile pentru fiecare cetăţean din Arizona”, a mai spus Ben Toma.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici