Romeo Postelnicu, propus pentru excluderea din PNL după participarea la o întâlnire a PDL

Fostul candidat liberal la Primăria municipiului Focşani Romeo Postelnicu a fost propus pentru excluderea din partid, după ce a participat la o întâlnire organizată de PDL Vrancea.

124 afișări
Imaginea articolului Romeo Postelnicu, propus pentru excluderea din PNL după participarea la o întâlnire a PDL

Romeo Postelnicu, propus pentru excluderea din PNL după participarea la o întâlnire a PDL (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Preşedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Săpunaru, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Biroul Politic Teritorial a propus excluderea consilierului local Romeo Postelnicu din mai multe motive.

Decizia de excludere urmează să fie discutată la Delegaţia Permanentă Teritorială convocată pentru săptămâna viitoare.

Printre argumentele invocate de liberali se află neplata cotizaţiei de membru care, în condiţiile în care Postelnicu ocupa o funcţie de consilier local, se ridica la aproximativ 40-50 lei lunar.

Săpunaru a precizat că lui Postelnicu i se mai reproşează neimplicarea în campaniile electorale, dar şi că nu a susţinut prin vot alegerea candidatului PNL la funcţia de viceprimar al municipiului.

"Ne-au cedat nervii tuturor membrilor din Biroul Politic Teritorial când am văzut că a participat la o întâlnire organizată de PDL unde a fost şi Valeriu Stoica, cel care pentru noi reprezintă trădarea supremă. Orice colaborare politică cu PDL va fi sancţionată cu excluderea din partid", a mai precizat deputatul Nini Săpunaru.

Vineri seară, PDL Vrancea a organizat o întâlnire la care au fost invitaţi şi consilieri municipali ai PNL, din care doar unul singur, Romeo Postelnicu, a onorat invitaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici