Romeo Stavarache, şeful de campanie al PNL pentru prezidenţiale

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la începutul Delegaţiei Permanente a liberalilor, că cea mai importantă decizie luată în unanimitate de CNEx a fost desemnarea lui Romeo Stavarache drept şef de campanie pentru prezidenţiale.

229 afișări
Imaginea articolului Romeo Stavarache, şeful de campanie al PNL pentru prezidenţiale

Romeo Stavarache, şeful de campanie al PNL pentru prezidenţiale (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

"Cea mai importantă decizie a fost desemnarea şefului campaniei electorale pentru prezidenţiale în persoana domnului vicepreşedinte al partidului, Romeo Stavarache - primarul Bacăului, asupra căruia s-a oprit alegerea mea, care a fost validată în unanimitate, conform statutului, de CNEx", a susţinut Crin Antonescu.

Antonescu i-a urat succes lui Stavarache în "misiunea extraordinar de dificilă", exprimându-şi deplina încredere în forţele sale.

"Am deplină încredere şi vă spun tuturor că desemnarea lui Stavarache nu înseamnă că doar el se va ocupa de campania electorală, ci că împreună vă aşteptăm pe toţi, cu toate competenţele, cu toate posibilităţile pe care le aveţi, să formăm tot partidul o uriaşă echipă de campanie electorală. Vă cer tuturor să aveţi încredere în Romeo Stavarache, să funcţionăm ca o armată, pentru că de-aia se numeşte campanie, şi să fim la capătul acestei competiţii cu mult mai puternici şi mai gata de luptă pentru locul I decât am fost la alegerile europarlamentare şi decât am fost vreodată", a spus preşedintele PNL.

El a mai spus că deplina sa încredere se bazează pe faptul că, "între altele, Romeo Stavarache este cel care a avut forţa, nu doar electorală, ci morală de a câştiga una dintre cele mai grele bătălii electorale din România - victoria lui din 2004 şi din 2008, o victorie simbolică, una care trebuie să dea de gândit tuturor şi să dea speranţa că se poate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici