Rovana Plumb, după ce a fost respinsă pentru funcţia de comisar european: Nu am primit încă nicio comunicare oficială din partea Comisiei JURI

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb a transmis, joi, că nu a primit încă nicio comunicare oficială din partea Comisiei JURI din PE, în urma audierii sale. Ea precizează că au existat diferenţe între declaraţia financiară depusă la Bruxelles şi declaraţia sa de avere depusă în România.

1844 afișări
Imaginea articolului Rovana Plumb, după ce a fost respinsă pentru funcţia de comisar european: Nu am primit încă nicio comunicare oficială din partea Comisiei JURI

Rovana Plumb, după ce a fost respinsă de PE pentru funcţia de comisar european : Nu am primit încă nicio comunicare oficială din partea Comisiei JURI în urma audierii mele

„Azi am oferit colegilor europarlamentari din Comisia Juridică, aşa cum mi-au solicitat, clarificări suplimentare. Prevederi diferite au făcut să existe diferenţe între declaraţia financiară conform codului de conduită al comisarilor depusă la Bruxelles şi declaraţia de avere depusă în România. Până la această oră nu am primit nicio comunicare oficială din partea Comisiei Juridice în urma audierii mele”, a transmis Rovana Plumb, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Rovana Plumb a primit un vot negativ, joi, în Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a Parlamentului European pentru funcţia de comisar european, a anunţat europarlamentarul Siegfried Mureşan.

Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a decis, cu unanimitate de voturi, să trimită o scrisoare Comisiei Europene în care să informeze asupra faptului că există conflict de interese în cazul Rovanei Plumb şi nu poate asuma funcţia de comisar european.

Rovana Plumb ar fi fost întrebată în cadrul audierii Comisiei pentru Afaceri Judiciare (JURI) a PE, despre cele 3 milioane de lei pe care AEP nu le va rambursa PSD, pentru campania la europarlamentare şi despre dosarul „Belina”, au declarat surse europene, pentru MEDIAFAX.

Taguri:
plumb,
comisar,
european

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici